Forum -
![]() |
Wszystkie posty użytkownika tsubasa |
|---|---|
| 2009-08-05 18:14:46 | Przeczucie / IluzjonistaMnie się wydaje, że jednak słowo genialny, to określenie nieco na wyrost w stosunku do "Iluzjonisty". Film oglądałem już dość dawno i sporo sobie po nim obiecywałem. Muszę jednak przyznać, że nie wciągnał mnie tak jak "Prestiż". Wydaje mi się, że wszystkiemu winien scenariusz, a konkretnie głowna intryga, która jest w gruncie rzeczy dość banalna, przez to przewidywalna.
Słowem, w mojej ocenie film jest dobry, ale nie rewolucyjny, nie wnosi nic nowego do gatunku.
Nikt nie napisał o Przeczuciu. Dla mnie film moze i nienajgorszy, ale jednak do zobaczenia tylko raz.
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-27 18:45:08 | Powstanie Warszawskie dzień po dniuJeżeli ktos zakupi tę pozycję, to bardzo proszę o podzielenie się swoimi wrażeniami na jej temat:)
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-26 15:48:56 | Opowieść z rodzinnych stronMonroe pojawia się na krótko, ale oczywiście zdobi okladkę. Na pewno niejedna osoba się zawiedzie.
Osobiscie nie kupuję.
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-26 15:42:17 | Kosmiczne gry 4-5/2009"Futurystyczna strategia czasu rzeczywistego, pod wieloma względami nawiązująca do kultowego StarCrafta. Przejmujemy kontrolę nad jednostkami jednej z trzech dostępnych frakcji i prowadzimy zakrojone na szeroką skalę działania wojenne." - za Gry-OnLine. W Clicku opisana jako najgorszy RTS XXI wieku (tak przynajmniej mozna wyczytać w komentarzach do tej gry). Ja osobiście nie kupię, RTS-y nie są dla mnie. Poza tym na okładce widnieje cena 14,90. Mając takie środki chyba lepiej kupić CD Action.
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-16 22:23:16 | Kolekcjoner grozy - t. 1 EspectroCzy ten film ogladał ktos jeszcze? Wart jest tych 5 zł? Czy wiadomo jakie filmy zostaną wydane w dalszej kolejnosci w tej serii?
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-16 22:20:06 | Play 8/2009Dziękuję za odpowiedź. Wrota Baldura chciałbym nabyć, podobnie zresztą jak Planescape Torment. Pamietam, że dobrych kilka lat temu, była to gra z absolutnego topu:)
A styl ziomalsko-luzacki juz za kilkadziesiat lat moze byc stylem urzedowym, trzeba biec z duchem czasu;)
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-16 22:10:03 | 3 książki do wyboru: Kosmosmerf/Smerfny rycerz/Dziwny smerfCzy na pewno chodzi o książeczki? Kosmosmerf i Smerfny rycerz to z całą pewnościa tytuły bajek, które były dołączane wczesniej do innych czasopism. Tym bardziej, że "Twoj Maluszek" raczej ma w zwyczaju dołączanie bajek, a nie książeczek...
» przejdź do wątku
|
| 2009-07-16 20:59:10 | Play 8/2009Czy ktos kupił ten numer? Warto?
» przejdź do wątku
|
| 2009-06-18 18:12:02 | Wakacje z DuchamiBomba! Mam nadzieję, że znajdę jutro w kiosku, a pozostałe tomy będą w tej samej cenie. Martwi mnie tylko skala wydatków na różne serie - Hitchcock, Świety, Tytus, kolekcja filmowa Machiny, nowa kolekcja Wyborczej... miesięcznie da to niezłą sumkę, a żal z czegokolwiek zrezygnować:(
» przejdź do wątku
|
| 2009-06-01 17:30:28 | Niania w Nowym Jorku + Ostre słówka + Życie ukryte w słowachKolejna wyprzedaż filmów Dziennika. Trzy filmy w plastikowym pudełku za 12 zł, czyli kazdy po 4 zł, to dobra propozycja. Gorzej, że tylko "Zycie ukryte w słowach" warte jest uwagi. Jeśli ktoś się zdecyduje na zakup, to niech sprawdzi, czy w pudełkach są płyty. Słyszałem o przypadkach wyprzedazy filmów Dziennika, w których brakowało płyt i trzeba było zestaw wymieniać na nowy.
» przejdź do wątku
|
| 2009-06-01 17:15:13 | Włamanie na ŚniadanieJa również nabyłem wersję z lektorem. Czyta Maciej Gudowski.
» przejdź do wątku
|
| 2009-06-01 17:03:12 | Dzika lokatorka / Skarbonka / Babe - świnka w mieście / Wielka heca Bowfingera / Tata duchW Toruniu odwiedziłem 6 kiosków/saloników prasowych w rejonie centrum, ale znalazłem jedynie SE z Dziką lokatorką. Innych filmów sprzedawcy nie mieli.
» przejdź do wątku
|
| 2009-03-24 19:44:27 | JAKI DODATEK???Zdecydowanie film - nic innego tak nie przyciągnie. Nic też nie stałoby na przeszkodzie, żeby taki film związany był z tematyką gazety (lub czasopisma). Mi od razu przyszedł na myśl film z 1990 roku pt. Wzgórza Pacyfiku. http://www.filmweb.pl/f8483/Wzgórza+Pacyfiku,1990 Pytanie tylko, co o takim pomysle powiedzialby dystrubutor filmu...
|
| 2009-03-21 09:58:15 | Pan Wołodyjowski cz.1Spodziewałem się, że Pan Wołodyjowski będzie czarno-biały, a tu "kolorowe" zaskoczenie:)
» przejdź do wątku
|
| 2009-03-21 09:56:39 | Jezus z NazaretuNie wiem czy film jest jeszcze dostepny, ale ja go nabyłem już po wpisie ectuspolonusa, czyli jakiś tydzień temu. Wydawnictwo jest niepozrne, nie rzuca się w oczy i łatwo przegapić. W saloniku prasowym szukałem tego tytułu i już wydawało mi się, ze go nie ma ... a tu niespodzianka...
Film kosztuje 11,90. Tytuł wydawnictwa z broszury - FILM Wielkie Kino Religijne Domowa Kinoteka.
» przejdź do wątku
|
![]() |