W Wydawnictwie Znak ukazały się trzy nowe książki: Anna Karenina Lwa Tołstoja, Delikatność Davida Foenkinosa i Jabłoń w ogrodzie, morze jest blisko. Małgorzata Braunek w rozmowie o życiu z Arturem Cieślarem.
Z okazji premier książek oraz premier filmów na ich podstawie, serdecznie zapraszam do wzięcia udziału w konkursie.
Zadanie 1: Wymień inny film kostiumowy w reżyserii Joe Wrighta i/lub z udziałem Keiry Knightly lub tytuł dowolnej zekranizowanej książki Lwa Tołstoja.
Zadanie 2: Wymień inny film z udziałem Audrey Taotou lub tytuł dowolnej książki Davida Foenkinosa.
Zadanie 3: Wymień tytuł filmu z udziałem Małgorzaty Braunek.
Oczywiście nie powtarzamy pozycji wymienionych przez inne osoby biorące udział w konkursie! Spośród wszystkich prawidłowych wpisów na każde zadanie zostanie wylosowany jeden, który zostanie nagrodzony. Można odpowiedzieć na 1, 2 lub 3 zadania, ale, ze wzgl. technicznych, proszę, aby każda odpowiedź była osobnym wpisem.
Nagrodą będą książki ufundowane przez Wydawnictwo Znak.
Zwycięzcy konkursu będą proszeni o podanie adresu wysyłki książki oraz numeru telefonu (wymóg firmy kurierskiej). Oczywiście te dane będą wykorzystane wyłącznie w celu dostarczenia nagrody!